Cursus gelnagels

Workshop make up Beauty-Licious workshops make up.
Wij kunnen deze workshop natuurlijk afstemmen op u wensen. Kortom: als u de weg kwijtraakt bent tussen alle make-up artikelen en u zich onzeker voelt over uw kwaliteiten op make-up vlak, wacht dan niet langer! Wij verlossen u van alle twijfels!
Opleidingsagenda BiBi's' Nail Design Groothandel en Opleidingscentrum.
IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat de beschadigde nagels hersteld, de natuurlijke nagel sterker maakt en ook beschermt onder gellak door afweekbare producten. Na het volgen van deze training kan jij ook IBX aanbieden in je salon.
Instituut Kelly Rochtus.
Je gaat experimenteren met het verfraaien van gelnagels en het met de hand beschilderen van nagels uitproberen. Gaandeweg zul je steeds gemakkelijker de diverse technieken, stijlen en materialen kunnen gebruiken. Ook het behandelen van probleemnagels behoort tot de uitdagingen van het vak. Flexibel en doeltreffend. Dit zijn twee begrippen die van toepassing zijn op deze opleiding. De opleiding kunstnagels is zeer flexibel omdat je zelf modellen mag meebrengen en wanneer het voor jullie het beste past. Doeltreffend refereert aan het feit dat de opleiding wordt gegeven privé, zodat ik de cursist voldoende aandacht kan geven. Ook de grote expertise en de praktijkervaring van de docent geven de cursus een belangrijke meerwaarde.
Cursus Gelnagels basis mét certificaat Wellness Academie.
Na afloop ontvang je een certificaat gelnagels. Heb je de smaak te pakken? Volg dan hierna ook de cursus nagelstyling gelnagels voor gevorderden en word een allround nagelstyliste! Je hoeft voor het volgen van de cursus nagelstyling gelnagels basis geen materialen aan te kopen.
Q Nails Opleiding.
Wij werken enkel met de producten van Q Nails die uiteraard bij ons verkrijgbaar zijn zie ook startpakket dit is niet verplicht, echter is het wel verplicht om met Q Nails producten te werken die U hier kan aankopen. na de afloop van de cursus krijgt U een certificaat! De opleiding kost 300 euro, maar kan per les betaald worden. Met ons startpakket kan U 15 tot 20 setjes gelnagels zetten, dus U haalt U investering er vlotjes uit!
Zelfstandig nagelstylist.
Voor iedereen die mooi verzorgde en versierde nagels als het perfecte visitekaartje beschouwt. Voor deze opleiding heb je geen specifieke voorkennis nodig. We werken graag een traject op maat voor je uit. Voordat je je inschrijft, leren we je dan ook graag kennen via een intakegesprek.
Cursus Gelnagels Beauty Lifestyle Academy.
In versneld tempo leer je de perfecte set gelnagels aan brengen. De leerstof is dezelfde als de cursus Professioneel Nagelstyliste Gelnagels. Je leert alles over het plaatsen, bijvullen en verwijderen van gelnagels. Je leert french manicure en full color gelnagels te plaatsen, met of zonder tips.
Nail Atelier Als uw nagels konden kiezen. opleidingcentrum.
de lesgevers zijn zelf zeer goede nagelstylisten die elke dag in de praktijk bezig zijn. de opleidingen worden op maat gemaakt, naargelang de mogelijkheden van de cursist om zich vrij te maken voor de opleiding mits beperkingen van openingsuren. de cursus is alleen voor gelnagels.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Cursus gelnagels